Meghívó a II. Magyar Öntözési Konferenciára

Kedves Kolléga!

Ez év február 27-én a Magyar Öntözési Egyesület (MÖE) nagysikerű konferenciát tartott a budapesti Lurdy ház mozitermében,
ahol 130 lelkes érdeklődő öt témakörben hallgatta végig az érdekes és a szakmánk számára hasznos előadásokat.

A részvevők akkor kitöltöttek egy kérdőívet, amely alapján az idei öntözési szezon lezárásaképpen

 

2014. december 3-án 9:00-16:45 között megrendezésre kerül a II. Magyar Öntözési Konferencia.

 

A konferenciával egy időben öntözéstechnikai kiállítást is rendezünk, ahol a 2014/2015-ös szezon újdonságaival találkozhatnak.

Engedjék meg, hogy Magyar Öntözési Egyesület meghívja arra az eseményre, amely végre összefogja a hazai öntözés legjobb szakembereit,
és amely hiánypótló rendezvényként elősegíti mindannyiunk munkájának javítását, a szakmai ismeretek és tapasztalatok jobb kicserélését.

Jelentkezni a mellékelt pdf jelentkezési lap aktív mezőinek kitöltésével tudtok. Miután kitöltötték a lapot, kattintsanak rá a JELENTKEZÉS feliratra
a lap alján és automatikusan elküldésre kerül a nyomtatvány. (A piros kerettel szegélyezett mezők kitöltése kötelező!)

A kedvezményes jelentkezési határidő 2014. november 26.

Figyelem: A Magyar Öntözési Egyesület számlaszáma megváltozott! Új számlaszám (belföldi): K&H Bank: 10408131-50526657-84701000.

A másik pdf dokumentumban megtalálják a II. Magyar Öntözési Konferencia programját és az elhangzó előadások rövid kivonatát.

Jöjjön el és hozza magával a kollégáit is, és ünnepeljük együtt egy újabb jó hangulatú és sikeres konferenciával a magyar öntözés elmúlt esztendejét.

 

A Magyar Öntözési Egyesület szeretettel vár mindenkit!