facebook   |     youtube

+36 70 / 583 0403               Bejelentkezés  

+36 70 / 583 0403
 Bejelentkezés  

Rólunk


Magyar Öntözési Egyesület

Üdvözöljük a Magyar Öntözési Egyesület honlapján!

A Magyar Öntözési Egyesület (MÖE) 2001-ben alakult Szarvason a Tessedik Sámuel Főiskolán, az öntözés és vízgazdálkodás oktató--kutató bázisán, majd 2004-től székhelye a Corvinus Egyetem, a mai Szent István Egyetem lett.
Tagjaink szinte az egész ország területét lefedik, az öntözést kutató, oktató szakterület mellett az öntözéstervezéssel, parköntözéssel, hidrokultúrás, szántóföldi és kertészeti növények öntözésével foglalkozó, valamint öntözéstechnikai eszközöket, berendezéseket forgalmazó szakemberek, vállalkozások is képviseltetik magukat az Egyesületben. A közhasznú egyesület tevékenységének célja az öntözésfejlesztésben jártas szakemberek, oktatók és kutatók szakmai összefogása, segítése, továbbképzése. A Magyar Öntözési Egyesület kapcsolatot épít ki bel- és külföldi szakmai szervezetekkel, tanácskozásokat tart neves szakemberekkel. Legnagyobb rendezvényünk a téli időszakban évente megszervezett Magyar Öntözéstechnikai Konferencia és Kiállítás.

Megújult honlapunk tagjaink, valamint minden, a magyar mezőgazdaság világában érintett számára kínál folyamatosan frissülő információt.


Vezetőség

Itt megtudhatja kik vezetik az egyesületet.

Taglista

Eddigi tagjaink listáját itt tekintheti meg.

Díjaink

Egyesületünk által adományozott díjak

Jelentkezés új tagként

Itt tudja leadni jelentkezési szándékát.

Az Magyar Öntözési Egyesület ALAPSZABÁLYZATA itt megtekinthető.