Budapesti Víz Világtalálkozó 2016

Fenntartható Vízipari Szakkiállítás

2016 November 29-30. Budapest

November 15-ig várjuk látogatói jelentkezését!

 

A VÍZ ÖSSZEKÖT

Örömmel tájékoztatjuk, hogy 2016. november 28 – 30 között ismét Budapest ad otthont az idei Víz Világtalálkozónak (Budapest Water Summit 2016), melynek keretében egy magas szintű konferencia, valamint a Fenntartható Vízipari Megoldások témájú Szakkiállítás kerül megrendezésre. A BWS 2016 alapvető célja, hogy hozzájáruljon az ENSZ által elfogadott Fenntartható Fejlődési Célok, továbbá a Párizsi Klíma Megállapodás vizes aspektusainak megvalósításához és az ezt kiszolgálni képes vízipari technológia nemzetközi szintű terjesztéséhez.

A Szakkiállítás betekintést ad ezen vízipari technológiákba, a legjelentősebb vízipari újdonságokba, a látogatók több mint 50 hazai és nemzetközi vízipari céggel, intézménnyel, szakmai szövetséggel, és az általuk kínált, képviselt vízipari megoldásokkal találkozhatnak. 

Az innováció, versenyképesség, technológia jegyében zajló céges seregszemle mellett különleges kiegészítő szakmai programmal készülnek a szervezők: a Szakkiállítás második napján, 2016. november 29-én, Innovációs Nap, a harmadik napon (2016. november 30-án) Oktatási Nap kerül megrendezésre.

tematikus napok elsődleges célja a vízipari innováció meghatározó irányvonalainak ismertetése mellett bemutatkozási lehetőség biztosítása a magyar és a környező országok vízipari innovációk, innovátorok, valamint a nemzetközi szinten is méltán ismert és elismert hazai vizes felsőoktatás és tehetséges, fiatal vizes szakemberek számára.

Legyen Ön is részese Magyarország kiemelt vízipari eseményének, látogasson el a Millenáris Központ B csarnokába 2016. november 29-30-a között!

A Szakkiállítás meglátogatása mindenki számára díjmentes és lehetséges, ám előzetes regisztrációhoz kötött, amelynek részletei elérhetőek az esemény honlapján illetve a látogatói jelentkezési lap külön ezen alinken is. 

 

Szakkiállítás – Innovációs Nap – BWS 2016 Szakkiállítás Vízipari Innovációs Díj átadása –  Oktatási Nap – Poszter prezentáció és verseny: komplex közös gondolkodás a vizeink védelmében!

 

The Sustainable Water Solutions Expo is jointly organised by the Ministry of Foreign Affairs and Trade and the Hungarian Water Cluster

Website: www.budapestwatersummit.hu/budapest-water-summit/water-expo/

E-mail: bws2016@watercluster.hu